REPARATIE EN ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf, zodat u weet wat het onderhoud gaat kosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: bij ons is altijd de beste keus, wij onderhouden alle automerken.

BELANG VAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto is, afhankelijk van de kilometerstand, één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

GROTE BEURT EN KLEINE BEURT VOOR UW AUTO

Met de grote beurt van ons kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie en filters worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast bieden we de kleine beurt waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd zodat u altijd veilig de weg op gaat.