AIRCO SERVICE: KOEL IN DE ZOMER, HELDERE RAMEN IN DE WINTER

Heerlijk, een koele auto in de zomer en heldere, onbeslagen ramen in de winter! Met een airco rijdt u comfortabel, geconcentreerd en ontspannen. Ook uw airco heeft onderhoud nodig. Laat hem daarom regelmatig door ons controleren. Dankzij onze aircoservice werkt uw airco optimaal in elk seizoen, zodat u altijd geniet van een heerlijk klimaat in uw auto.

Goed airco-onderhoud voorkomt problemen. Aan een goed werkende airco raakt u zo gewend. En dan kunt u al gauw denken dat het systeem helemaal geen onderhoud nodig heeft. Maar niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. En dus wordt de koelcapaciteit van uw auto na een paar jaar fors minder. Bovendien kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen. En een nieuwe compressor kost 800 euro of meer! Voorkom zo’n dure reparatie en laat uw airco op tijd bijvullen bij ons. Wij zijn specialisten op het gebied van airco-onderhoud.

KOSTEN AIRCO SERVICE, CHECKEN EN BIJVULLEN

Het checken van de werking van uw airco is gratis. Hierbij wordt de airco gecontroleerd of deze juist werkt. Tijdens een airco service beurt wordt het koudemiddel van de airco vervangen en gerecycled. Uw airco werkt hierna weer optimaal. De prijzen kunnen afhangen van het koelmiddel dat benodigd is.

GEURBEHANDELING

We maken de aircoverdamper grondig schoon en verwijderen vet-aanslag, stof en overig vuil. Daardoor krijgt bacterievorming minder kans en behoren ook onaangename geurtjes voor langere tijd tot het verleden.

AIRCO SERVICEBEURT

We vacumeren uw aircosysteem en vullen het opnieuw met koudemiddel – het oude koudemiddel recyclen we. Dit alles uiteraard volgens de strenge voorschriften van certificeringsinstituut STEK.